Arduino + Botanicalls + Leopard connection problem

Home Forums Botanicalls Community Arduino + Botanicalls + Leopard connection problem

This topic contains 0 replies, has 3 voices, and was last updated by  meik76 8 years, 11 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1384

    Neto
    Participant

    I have everything working but still unable to connect to arduino on my Leopard MBP.

    I set the board to Arduino NG or older w/ATMega168

    But I just got 4 serial port options and all of them are Bluetooth related.

    Any tips?

    #1746

    Rob Faludi
    Keymaster

    What cable are you using. Did you load the FTDI drivers if you are using the FTDI cable?

    #1747

    meik76
    Participant

    I have the same problem. I have the latest driver installed (coming with the arduino.dmg) and using arduino IDE 0021 and a sparkfun ftdi 3.3v. As long as the ftdi is hooked to usb only the ide seems to recognize the usb-port. when I connect the leaf, usb-port disappears in the concerning menu. Any ideas?

    #1748

    meik76
    Participant

    It turned out, that the ftdi board from sparkfun didn’t work well. A simple cabel is better and works proper! Fortunately a friend of mine had a cable by accident – otherwise it would have taken some days to order one. Definetly good to know BEFORE you reed the customizing information on the website…

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.



New kits are here!

Categories

Pothos Plant Tweets

    Flickr Feed

    www.flickr.com
    More photos or video tagged with botanicalls on Flickr

    Meta